Wie zijn wij?

Even voorstellen, ik ben Sharon 35 jaar oud mama van 2 geweldige kinderen. In het dagelijks leven werk ik ambulant in de maatschappelijke zorg. Naast mijn werk run ik samen met Joël en mijn lieve dochter The OVS Dance crew. Dansen is hierbij mijn grote passie! Ik geef nu zo’n 8 jaar les in verschillende dansstijlen. Kinderdans is iets wat ik met heel mijn hart en veel liefde zal blijven doen, zij zijn immers de toekomst! Het is bij ons niet alleen dansen wij organiseren veel meer dan dat. Wat echt belangrijk is in onze groepen: Heb respect voor elkaar, heb elkaar lief en oordeel niet! 

Ik ben Joël, 28 jaar oud. Ik regel veel achter de schermen en dans zo af en toe een keer mee. Samen met Sharon regel ik dat het een spetterende dansles word met veel plezier. Ik krijg altijd een hele actieve brein als we samen aan het dansen zijn, hier komen leuke spontane dingen uit. Een lach op iemands gezicht betekent voor mij heel veel, en ik zal er ook altijd voor zorgen dat iemand met een lach op zijn/haar gezicht naar huis gaat.

 

Leeftijd is maar een getal, ben jij jonger dan 4 jaar of ouder dan 14 jaar maar gek op dansen? Kom gerust een keer een kijkje nemen. 

De mini's starten elke vrijdag om 15.15uur tot 16:15uur leeftijd 4 tot 8 jaar

De kids starten elke dinsdag van 15.30uur tot 16.30uur leeftijd van 8 tot 15 jaar

De kids starten elke vrijdag om 16.30uur tot 17.30uur leeftijd van 8 tot 15 jaar

 

Heb je vragen over één van deze groepen of wil je verdere informatie? App of mail ons gerust!